Programa cinematogràfic

Diumenge 8 d’abril

Teatre del Casal de l’Espluga, a les 17,00 h.

Curts negres:

gentlemen.jpg

Gentlemen de Joaquim Bundó i Esteve Rovira (20 min)

Onzè treball del guionista i director Joaquim Bundó codirigit amb Esteve Rovira, director de sèries com La Riera o Nissaga de Poder. El curt narra una història de misteri amb un punt de comèdia, protagonitzada per un grup d’homes de classe alta a la Barcelona de l’any 1896. Els diners i la cobdícia són armes molt poderoses quan hi ha una herència pel mig.

fugit

Fugit de Marta Bayarri (15 min)

El Carles viatja en cotxe amb el seu fill adolescent Pol. Un fet inesperat canviarà el decurs de les seves vides. Les decisions que prendran després definiran la seva relació per sempre. Aquest segon curtmetratge de la directora Marta Bayarri ha estat un dels 10 seleccionats com a millor curt de l’any per l’Academia del Cine Español.

Pel·lícula documental:

lesa humanitat

Lesa humanitat d’Héctor Faver (90 min)

Donar veu i visibilitat a les víctimes del Franquisme, recollir els seus testimonis, acabar amb la indiferència de bona part de la societat i restituir el seu dret a la memòria i a la justícia són els objectius d’aquest documental nominat als premis Gaudí. Una cinta sobre memòria històrica i justícia universal que parla de crims com el genocidi, la corrupció, l’encobriment o els assassinats d’estat.

Entrada gratuïta. Amb la col·laboració de El cinèfil

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: